Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarını yakından takip etmek amacıyla başladığı kurum ziyaretlerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile devam etti.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne gelişinde Vali Mahmut Çuhadar’ı Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas ve Şube Müdürleri karşıladı.
Karşılama sonrası Vali Mahmut Çuhadar, Tarım ve Orman Müdürlüğü birimlerini tek tek gezerek personelden yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı.
Birimlerdeki incelemelerinin ardından Vali Mahmut Çuhadar kuruma ait toplantı salonuna geçerek, Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas’tansunum eşliğinde Tarım ve Orman Müdürlüğünün Adıyaman’daki genel durumu, ekim alanları, hazırlanan ve devam eden projeler, gıda denetimleri, Bakanlıkça gerçekleştirilen desteklemelerin rakamsal durumu, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi, eğitim çalışmaları, Adıyaman’daki hayvan varlığı, sulama projeleri, üretim yapılan tesisler, hayvancılığın geliştirilmesi için yapılan çalışmalar, tarımsal sorunlar ve çözüm önerileri ile yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bir brifing aldı.
Brifing sonrası Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas ve şube müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Vali Çuhadar, “Ekonomisinin büyük bir bölümü tarıma dayanan Adıyaman’da tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri önemsiyorum. Uygun iklim yapısıyla Adıyaman’ın verimli toprakları ve tarımsal potansiyelinin daha yukarılara çıkarılması için hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapma çabasında olursak, gayretlerimiz sonuçsuz kalmayacaktır”dedi.
ADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
12 gün önceADIYAMAN
20 gün önceADIYAMAN
20 gün önceADIYAMAN
24 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.