Siirt Valiliği himayelerinde, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kadınlara yönelik etkinlik düzenlendi.
SİİRT (İGFA) – Siirt Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’nde düzenlenen programda, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ketem Sorumlusu Dr. Büşra Alp ve Siirt Barosundan Av. Tuğçe Şeyma Ekinci kadınlara yönelik bilgilendirici sunum yaptılar.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ketem Sorumlusu Dr. Büşra Alp, kadın sağlığı ve yaşamı hakkında önemli bilgiler aktararak, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri ile ilgili önleyici tedbirler hakkında bilgiler verdi. Siirt Barosundan Av. Tuğçe Şeyma Ekinci de kadın hakları ve kadına yönelik şiddet ile ilgili önemli bilgiler aktardı.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kadınların yaşadığı en büyük sorunun kadına yönelik şiddet olduğunu belirterek, programa iştirak eden kadınlara gün anısına çiçek takdim etti.
ADIYAMAN
1 gün önceADIYAMAN
9 gün önceADIYAMAN
13 gün önceADIYAMAN
11 Ağustos 2022ADIYAMAN
11 Ağustos 2022ADIYAMAN
11 Ağustos 2022ADIYAMAN
11 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.