Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından,Mehmet Akif Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı.
Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında,Mehmet Akif Mahallesi’ne bağlı sokaklarasfaltla buluşturuldu. Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, Adıyaman’ın her noktasında yaptıkları asfaltlama faaliyetlerini Mehmet Akif Mahallesi’nde de devam ettirdiklerini belirterek, mahallede altyapısı tamamlanan sokakları asfaltla buluşturduklarını kaydettiler.
Asfaltlama çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri ise, sokakların daha güzel bir görüntüye kavuştuğunu, bu vesileyle Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
ADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
8 gün önceADIYAMAN
8 gün önceADIYAMAN
9 gün önceADIYAMAN
12 gün önceADIYAMAN
13 gün önceADIYAMAN
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.