Adıyaman’da esnaflara ve işyerlerine covid-19 çalışma rehberi afişleri dağıtıldı.
Normalleşme sürecinde Kontrollü Sosyal Hayat döneminin başlamasıyla birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından Koronavirüs (COVID-19) salgın yönetimi ve çalışma rehberleri kapsamında işyerlerinde asılması zorunlu afişler yayınlandı.
Sağlık Bakanlığınca yayınlanan çalışma rehberi afişleri Adıyaman Valiliği tarafından bastırılarak esnaflara ve işletmelere dağıtımı yapılıyor.
Bastırılan bilgilendirici afişler, iş yerlerinin görünür yerlere asılıyor. Afişlerde el yıkama, maske, eldiven kullanımı, işyerleri, çalışanları, işyeri sahibi ve müşterilerine yönelik kurallara ilişkin alınacak önlemler ve uyulması gereken kurallar hatırlatılıyor.
Adıyaman Valiliği bünyesinde oluşturulan denetim ekipleri, tüm işletmeleri tek tek ziyaret ederek, bilgilendirici afişlerin dağıtımını yapıp afişte uyulması gereken kuralları hatırlattı.
ADIYAMAN
7 gün önceADIYAMAN
15 gün önceADIYAMAN
20 gün önceADIYAMAN
17 Ağustos 2022ADIYAMAN
17 Ağustos 2022ADIYAMAN
17 Ağustos 2022ADIYAMAN
17 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.