Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastanelerin ve yoğun bakımların dolduğunu belirterek “Maske mesafe ve hijyene uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını istiyoruz.” dedi.
Son dönemde koronavirüs vakalarının arttığı Adıyaman’da Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, hastanelerin ve yoğun bakımların dolduğunu ifade etti.
“BU İŞİN ŞAKASI YOK” DİYEREK UYARDI
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları koronavirüs salgını konusunda uyardı. Hastanelerin ve yoğun bakımların doluğunu belirten Kılınç, “Bu işin şakası yok. Çok sayıda karantinaya alınan yerler mekanlar mevcut. Maske mesafe ve hijyene uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını istiyoruz. Özellikle maskesi olmayanları uygun bir dille uyarmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç’tan vatandaşlara korona uyarısı: Hastaneler ve yoğun bakımlar doldu.
ADIYAMAN
1 gün önceADIYAMAN
1 gün önceADIYAMAN
1 gün önceADIYAMAN
12 gün önceADIYAMAN
20 gün önceADIYAMAN
20 gün önceADIYAMAN
24 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.